Okkinga Communicatie
Contact of bel 0515 58 0000

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Okkinga Communicatie.

Blog: We are SocialToday! Okkinga Communicatie / 18 april 2018 / Nieuws

Donderdag 12 april, 07.00 uur Yes! De dag is daar. We gaan naar SocialToday! Hét Frankwatching event over creative content, digital commerce & customer experience. Het is wat vroeg, maar dat hoort er nou eenmaal bij wanneer je in Friesland woont (toch?)... Nadat ik (Welmoed) heb geparkeerd bij de Mac Donald’s in Heerenveen (op de P&R hoor, geen hamburger voor mij op de vroege ochtend) komen mijn collega’s Karin en Mayke mij al snel oppikken. Let’s go!

Lees meer
Schaatsclinic Okkinga en Invite Okkinga Communicatie / 15 maart 2018 / Nieuws

Naar aanleiding van de 'Zet 'm op' selfie actie is er een schaatsclinic georganiseerd voor alle klanten die hebben meegedaan aan deze actie. Samen met de mensen van Okkinga en Invite hebben zij dinsdagavond 13 maart op de schaatsbaan in het Thialf gestaan.

Lees meer
Marielle stelt zich voor Okkinga Communicatie / 17 januari 2018 / Nieuws

Marielle de Jonge is inmiddels al helemaal bij ons ingeburgerd, maar stellen we nog graag aan je voor. Sinds oktober versterkt Marielle Okkinga Communicatie als communicatiemanager. Wij zijn blij met haar!

Lees meer
Facebook: engagement bait en de benadeling van pagina’s Okkinga Communicatie / 16 januari 2018 / Nieuws

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Het perfecte moment om nu eens echt goed aan de slag te gaan met je contentkalender. Een tag-, share-, like- of winactie lijkt vaak een goede zet om interactie te krijgen, om zo meer bereik te creëren. Maar Facebook maakt hier binnenkort een eind aan. “Engagement bait” is in de toekomst niet meer toegestaan. Ook gaat Facebook posts van bedrijven verder beperken in de tijdlijn.

Lees meer
Mieke stelt zich aan je voor! Okkinga Communicatie / 15 januari 2018 / Nieuws

Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen met een nieuwe collega! Mieke Staal komt Okkinga Communicatie als Projectmanager versterken en kan niet wachten onze klanten te helpen met hun vraagstuk...

Lees meer
Lammert en Welmoed stellen zich voor Okkinga Communicatie / 15 september 2017 / Nieuws

Begin september 2017 zijn Lammert Wijnsma en Welmoed Breukelman begonnen bij Okkinga Communicatie. Lammert versterkt het Poiesz-team als vormgever/dtp’er en Welmoed is onderdeel van het online team als online content marketeer.

Lees meer
Samenwerken, geïnteresseerd of meer informatie?
Neem contact op
Okkinga Communicatie