De grutste gemeente fan Nederlân
Gemeente Súdwest Fryslân

Langs de oever van het IJsselmeer, in het zuidwestelijke deel van de provincie Fryslân, bevindt zich de Gemeente Súdwest Fryslân. Een Nationaal Landschap, bekend om z’n meren, natuur, dorpen en historische steden. Met 90.000 inwoners is deze gemeente, op basis van oppervlakte, de grootste gemeente van Nederland.

  • #campagne
  • #animatie
  • #print
Communicatie

Van campagnes voor gemeenteraadsverkiezingen tot infographics voor een omgevingswet en animaties voor duurzaamheidsaspecten; samen werken we met veel plezier aan mooie projecten. Dit doen we samen met de communicatieafdeling van de Gemeente Súdwest Fryslân.

Animaties

Om belangrijke onderwerpen helder en duidelijk over te brengen richting inwoners, ontwikkelen we voor gemeente Súdwest Fryslân verschillende animaties. Door visualisatie maken we onderwerpen als aquathermie, waterstof en restwarmte begrijpelijk (én leuk).

Infographics

We helpen gemeente Súdwest Fryslân met de uitleg van moeilijke verhalen voor zowel inwoners, als voor intern gebruik. Door middel van infographics maken we hier een eenvoudige en begrijpelijke vertaling van. Deze kaartjes, grafieken, tekeningen en diagrammen zijn voor iedereen toegankelijk.

Natuurlijk duurzaam vooruit

Voor de klimaatagenda en de bijbehorende activiteiten, hebben we een overkoepelend label ontwikkeld genaamd ‘Natuurlijk Duurzaam Vooruit’. Samen met de inwoners van de gemeente wordt invulling gegeven aan dit label en vanuit hier wordt het verhaal vanuit de inwoners verteld.

Communicatie inwoners

Als onderdeel van de campagne ‘Natuurlijk duurzaam vooruit’ wordt voor bepaalde wijken onderzocht of deze verwarmd kunnen worden door bijvoorbeeld aquathermie. Wat is aquathermie en hoe werkt dit? Dat communiceren we helder en duidelijk door middel van infographics. Zo worden inwoners op de hoogte gehouden en geïnformeerd over deze onderwerpen.

Elk project is een unieke kans om jouw merk in de spotlight te zetten.

Neem contact met ons op