Theater over maatschappelijke thema's
Pier21

Bij Okkinga Communicatie vinden we cultuur belangrijk. Daarom zijn wij trots op de samenwerking met Pier21! Pier21 creëert bijzondere momenten, die van grote waarde zijn. Voor hun producties ontwikkelen wij creatieve middelen voor diverse doelgroepen.

  • #campagne
  • #online
Producties

Een maatschappelijk thema aan de kaak stellen, geraakt worden door mooie muziek of unieke gebeurtenissen creëren op podium, Pier21 is een theaterproducent die jaarlijks meerdere bijzondere producties produceert. Voor deze producties maken wij onder andere het algemene campagne beeld. Deze vertalen we door naar promotiemiddelen die nodig zijn om voorstellingen onder de aandacht te brengen.

Campagne beeld

Voor iedere productie ontwerpen we een beeldconcept. Naast een herkenbaar en duidelijk beeld, is het noodzaak om de (Friese) doelgroep te bereiken. Bekendheid geven aan de verschillende producties wordt door middel van diverse on- en offline media gedaan.

Website

De website van Pier21 is door ons in een nieuw jasje gestoken. Verschillende producties, met verschillende campagnes zijn samengekomen in één algemene stijl. De huisstijl van Pier21!

 

Elk project is een unieke kans om jouw merk in de spotlight te zetten.

Neem contact met ons op