Seizoenscampagnes
Poiesz supermarkten

Lente, zomer, herfst of winter, de seizoenen staan centraal in de communicatie uitingen van Poiesz supermarkten. Van magazines tot aan donatie-acties en van instore communicatie tot aan online campagnes, de opdrachten zijn divers. Als hét communicatiebureau van Poiesz supermarkten zijn we behoorlijk trots op alles wat wij mogen ontwikkelen!

  • #print
  • #campagne
  • #online
PUUR Poiesz magazine

Sinds de lente van 2021 ontwikkelen en ontwerpen we het PUUR Poiesz magazine. Een middel voor content waarmee we vier keer per jaar een boost geven aan de communicatie en ons richten op klantenbinding. In dit gratis magazine, dat huis aan huis verspreid wordt, vind je achtergrondverhalen van producten en leveranciers, inspiratie en seizoensgerichte tips. Nieuwsgierig? Blader digitaal door de magazines via deze link.

Donatie-acties

Poiesz supermarkten zet zich in voor het Noorden! Of het nou is voor eenzame ouderen, jongeren die het thuis niet breed hebben of weidevogels, elk seizoen haalt Poiesz supermarkten een mooi bedrag binnen voor een goed doel. Per donatie-actie ontwikkelingen we een creatief concept en deze vertalen we door naar onder andere instore communicatie, print en social media.

Instore communicatie

Ook in de supermarkten kunnen de klanten van Poiesz supermarkten niet om de seizoenen heen. Doormiddel van instore communicatie brengen we seizoensproducten en acties onder de aandacht en leiden we de klanten met slimme winkelaankleding door de winkel.

Online

Om campagnes onder de aandacht te brengen, vertalen we deze door naar verschillende online middelen. We ontwikkelen beelden en teksten voor onder andere social media kanalen, nieuwsbrieven, de website, Google Ads en bannering. Dit alles om het maximale resultaat te behalen!

Recepten

We ontwikkelen voor Poiesz supermarkten verschillende receptvideo’s, waardoor klanten in een handomdraai de lekkerste seizoensrecepten op tafel zetten!

 

Elk project is een unieke kans om jouw merk in de spotlight te zetten.

Neem contact met ons op