Professionals in LED lighting
Unique Lights

In 15 jaar is Unique Lights uitgegroeid van pionier tot professional in LED-verlichting. Een team van gedreven LED specialisten is continu bezig de allernieuwste innovaties op het terrein van LED te signaleren, te scannen en na gebleken succes toe te voegen aan hun dienstverlening. Door constante innovatie hebben zij zich ontwikkeld tot alom erkende LED professional.

  • #huisstijl
  • #print
  • #online
Branche specifieke brochures

Voor Unique Lights mochten we een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Vanuit deze vraag moesten verschillende on- en offline middelen worden opgemaakt. Zo hebben we onder andere brochures en aankleding voor beurzen ontworpen. Daarnaast hebben we een volledig nieuwe website in deze nieuwe huisstijl gerealiseerd.

Website

Gestroomlijnde online communicatie is essentieel voor een organisatie. Samen met Unique Lights zijn we aan de slag gegaan met hun online zichtbaarheid. We trapten af met een creatieve sessie, waarbij alle onderwerpen binnen de bedrijfsvoering aan bod kwamen. Vanuit hier werden rubrieken gevormd, ontstond er een contentkalender en ontwikkelen we uiteindelijk de content voor Facebook en LinkedIn.

Social media

Voor Unique Lights zorgen wij voor content beheer, zodat de de nieuwste samenwerkingen en updates snel en met trots gedeeld kunnen worden. Via Facebook en LinkedIn zorgen wij dat de doelgroep op de hoogte is van de ontwikkelingen bij Unique Lights.

Elk project is een unieke kans om jouw merk in de spotlight te zetten.

Neem contact met ons op