HR++ van Kromhout
Van der Veen & Kromhout

Van der Veen & Kromhout is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Hier geven dagelijks meer dan 100 betrokken professionals advies op het gebied van accountancy en fiscale zaken. Zij staan ondernemers met hart en ziel bij in de realisatie van doelen en plannen.

  • #campagne
  • #animatie
  • #mailing
  • #online
Campagne

Van der Veen & Kromhout wilde meer aandacht voor de diensten van de afdeling Personeelsadvies & Salarisadministratie. Met een actief salesteam wilde de afdeling haar diensten vermarkten en reuring creëren in de markt. Van der Veen & Kromhout heeft ons gevraagd om een campagne te ontwikkelen die de dienstverlening van de afdeling op een passende wijze introduceert in de markt. Zo ontstond HR++

 

De plussen van HR++

Met HR benadrukken we de markt waarin de afdeling Personeelsadvies & Salarisadministratie actief is. En met ++ bevestigen we niet alleen de dubbele dienstverlening, maar ook de overtreffende service en aandacht die de afdeling aanbiedt. Daarnaast staat HR++ als metafoor voor isolatie, rendement, verlaging van kosten, zekerheid en warmte.

Mailing

Voor de introductie van HR++ is naast een radiocommercial een mailing verstuurd naar bestaande en potentiële klanten. De mailing bestond uit een productleaflet en een brillenspray voor een helder zicht op de constant veranderende wet- en regelgeving.

Online

Als je de aandacht wilt vasthouden, moet je continu aanwezig zijn. Aan de hand van een contentkalender is de doelgroep frequent geïnformeerd over de plussen van HR++ van Kromhout.  Daarbij zijn de kanalen ingezet die passen bij de organisatie en doelgroep; Facebook en LinkedIn.

Elk project is een unieke kans om jouw merk in de spotlight te zetten.

Neem contact met ons op