Ons werk

Poiesz supermarkten zit in het hart van het Noorden. Zij weten als geen ander wat onze regio nodig heeft om de beste plek onder de horizon te zijn én te blijven. Je vindt hier bedrijven die producten maken waar wij als Noorderlingen met recht trots op zijn. Producten met passie gemaakt, volgens oude tradities en recepten. Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor de Noordertrots producten.

  • #print
  • #campagne
  • #video
  • #online
Merk- en productintroductie

Als communicatiebureau van Poiesz supermarkten tekenen we voor de ontwikkeling van het merk Noordertrots. Van het creatieve concept tot aan de uitwerking van verpakkingslijnen en instore communicatie. Wij zijn van begin tot eind verantwoordelijk voor de introducties van de producten die onder het Noordertrots label vallen. En daar zijn we (Noorder)trots op!

Noordertrots

Onder het merk Noordertrots zijn meerdere producten verkrijgbaar, waaronder maaltijden, suikerbrood, eieren en kaas. Altijd van hoge kwaliteit, bereid door mensen uit het Noorden met ingrediënten uit het Noorden. Onze opdracht is om zowel de verkoop van de producten te boosten, als de merkbeleving van Noordertrots neer te zetten. Dit doen we via verschillende middelen zoals bijvoorbeeld print, social media, instore communicatie en evenementen.

Noordertrots Boerenzuivel

In de lente van 2021 ontwikkelden we een productintroductie voor Noordertrots Boerenzuivel. Het merk Weide Weelde ging bij Poiesz supermarkten verder onder het label van Noordertrots. Weide Weelde is oorspronkelijk een merkinitiatief van de coöperatie Noorderlandmelk. Hierbij zijn 13 trotse boeren uit het Noorden aangesloten. Zij combineren natuurbeheer en weidegang van hun vee met het maken van eersteklas zuivel.

Noordertrots Boerenzuivel Brandmovie

Trots zijn ze, dat hun zuivel uit het Noorden komt! Tijdens de productintroductie van Noordertrots Boerenzuivel ontwikkelden we een reeks video’s, waarin we een bezoekje brachten aan een aantal boeren. Zij laten zien waar de boerenzuivel vandaan komt en hoe zij zich inzetten voor een vogelrijke wei.

Elk project is een unieke kans om jouw merk in de spotlight te zetten.

Neem contact met ons op